Családfa ábrák, családfa rajzok és származási táblák készítése

Ön elképzeli, mi megvalósítjuk

A családfakutatás során rengeteg új információt tudhatunk meg őseinkről, melyeket érdemes egy szépen kidolgozott, nagyméretű falra kitehető családfát ábrázoló képként elkészíttetni.

Minden egyes általunk készített családfaábra egyedi, nem előre elkészített sablonos tucattermék. Méretük egészen a plakát méretig terjedhet. Legyen szó egyenesági őseinek megjelenítéséről vagy egy ős leszármazottainak bemutatásáról mi elkészítjük Önnek. Egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk.

Egyszerűbb kivitelű, de igényes és mutatós családi tablók készítését is vállaljuk.

Tekintse meg referenciáinkat.

családfa rajz

Címerkutatás

nemesi címer, armális, kutyabőr

Vezetékneve nemesi hangzású? A családi emlékezet szerint nemesi család az Öné, de senki nem tudja ezt biztosan? Régi legendák szólnak a családi birtokokról? Vannak régi iratai, melyen furcsa pecsétek és címerek láthatók? Biztosan tudja, hogy nemes család sarja, de a családi címerét nem ismeri?

Szeretné végre tisztázni családja nemesi eredetének rejtélyét vagy megtalálni címerét, nemeslevelét? Ha igen, akkor forduljon hozzánk bizalommal és válassza címerkutatási szolgáltatásunkat!

Névkutatás, névetimológia

családnév, vezetéknév, nemesi előnév

E szolgáltatásunk igénybevételével megtudhatja saját vezetéknevének eredetét, jelentését, kialakulásának körülményeit.

Családtagok, rokonok kutatása

Egyes családtagok, rokonok felkutatását is vállaljuk. Különös tekintettel az Amerikába kivándorolt személyekre és a világháborúk hadszínterein elhunyt vagy eltűnt katonákra.

Egyedi igények

forduljon hozzánk bizalommal

Minden hozzánk fordulónak legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni a genealógia és a heraldika területén felmerült kérdéseinek megválaszolásában. Érdeklődjön, kérdezzen bátran!